Image Alt

Shop

Trajtim AntiCelulit BemaBioBody

6,200$

Trajtim AntiCelulit-Tonifikues

Trajtim intensiv 2 javor*

*Resultate dermatologjikisht te testuara ne Universitetin e Ferrara, Itali.

+Reduktimi +Tonifikim -Celulit

Perdorimi i ketij produkti ndihmon ne eliminimin natyral te lengjeve te teperta. Ne 2 jave lekura juaj do te duket me e tonifikuar, e lemuar dhe e ushqyer, duke rimodeluar trupin tuaj, ne menyre natyrale! Per te parandaluar dhe luftuar celulitin dhe imperfeksione te ndryshme, keshillohet te perdoret ky produkt, sebashku me nje rutine te shendetshme: diet e balancuar, aktivitet fizik, reduktimi i alkoolit, cigares dhe stresit.

Programi AntiCelulit:

1 x 250ml Krem Balte

5 x 5 ml Ampula Ngrohese

1 pale ‘pantallonBema’

1 flete shpjeguese

Kod.1432

Pesha: 425ml

- +

Description

Trajtim AntiCelulit-Tonifikues

Trajtim intensiv 2 javor*

*Resultate dermatologjikisht te testuara ne Universitetin e Ferrares

+Reduktimi +Tonifikim -Celulit

Perdorimi i ketij produkti ndihmon ne eliminimin natyral te lengjeve te teperta, ne dy jave, lekura juaj do te duket me e tonifikuar, e lemuar dhe e ushqyer, duke rimodeluar trupin tuaj, ne menyre natyrale! Per te parandaluar dhe luftuar celulitin dhe imperfeksione te ndryshme, keshillohet te perdoret ky produkt, bashke me nje rutine te shendetshme: diet e balancuar, aktivitet fizik, reduktimi i alkolit, cigares dhe stresit.

Programi AntiCelulit:

1 x 250ml Krem Balte

5 x 5 ml Ampula Ngrohese

1 pale ‘pantallonBema’

1 flete shpjeguese

Perdorimi: Hapni nje ampul dhe lyeni pjeset e deshiruara, masazhoni ne menyre rrethore deri ne perthithjen e produktit. Aplikoni te pakten 1mm trasheri maske balte dhe me pas vendosen ‘pantollat’ dhe lihet te veproje 30 minuta deri ne 2 ore, pas perdorimit keshillohet te lahen pantollat me uje dhe nje sfungjer te lagur. Pas larjes, vendosni kremin nga gjuri e siper me levizje rrethore duke ushtruar pak presion.

Kod.1432

Pesha: 425ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trajtim AntiCelulit BemaBioBody”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up