Image Alt

Shop

Tonik Natùrys

3,000$

Tonik Essential

Tonik per te gjitha llojet e lekurave. Me ekstrakte te Malves, Bimes Kacavjerrese dhe Ginsengut. Riekuilibron pH e lekures dhe le ndjesine fresh dhe lekure te shndritshme. Ofron hidratim dhe ka veti mbrojtese.

Kod. 1563

Pesha: 200ml

- +

Description

Tonik Essential

Tonik per te gjitha llojet e lekurave. Me ekstrakte te Malves, Bimes Kacavjerrese dhe Ginsengut. Riekuilibron pH e lekures dhe le ndjesine fresh dhe lekure te shndritshme. Ofron hidratim dhe ka veti mbrojtese.

Kod. 1563

Pesha: 200ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tonik Natùrys”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up