Image Alt

Shop

Relife Set

2,500L

Relife Set

Shkume larese fytyre+lares trupi+locion trupi

Kujdes esencial per lekuren.

Lares Xhel per trupin:

Laresi  i trupit eshte delikat dhe lane buteisisht lekuren tuaj duke ofruar hidratim.

Emulsion locion per trupin

Locioni i trupit eshte i pasur me ingredient organik me veti ushqyese dhe elastizuese. Perthithet shpejt nga lekura, dhe eshte ideal per te gjitha llojet e lekurave dhe cdo sezon: pershtatshem per dimer kur lekura ka tendence te thahet, dhe per vere si locion pas dielli.

Shkuma e fytyres

Shkuma ReLife eshte produkt delikat per pastrimin e fytyres, formuluar me lares te biodegradueshem. Pastron butesisht te gjitha llojet e lekurave, duke respektuar pH dhe duke ofruar hidratim. I pershtatshem edhe per pastrimin e make up-it.

Kod. 9360 ALMOND & PEACH (Bajame dhe pjeshke)

Kod. 9359 GINGER & ROSE (Xhinxher dhe Trendafil)

Kod. 9361 PEONY & PINK PEPPER (Bozhure dhe Piper Roze)

Kod. 9362 LEMON & MINT (Limon dhe Mente)

550ml

- +

Description

Relife Set

Shkume larese fytyre+lares trupi+locion trupi

Kujdes esencial per lekuren.

Lares Xhel per trupin:

Laresi  i trupit eshte delikat dhe lane buteisisht lekuren tuaj duke ofruar hidratim.

Emulsion locion per trupin

Locioni i trupit eshte i pasur me ingredient organik me veti ushqyese dhe elastizuese. Perthithet shpejt nga lekura, dhe eshte ideal per te gjitha llojet e lekurave dhe cdo sezon: pershtatshem per dimer kur lekura ka tendence te thahet, dhe per vere si locion pas dielli.

Shkuma e fytyres

Shkuma ReLife eshte produkt delikat per pastrimin e fytyres, formuluar me lares te biodegradueshem. Pastron butesisht te gjitha llojet e lekurave, duke respektuar pH dhe duke ofruar hidratim. I pershtatshem edhe per pastrimin e make up-it.

Kod. 9360 ALMOND & PEACH (Bajame dhe pjeshke)

Kod. 9359 GINGER & ROSE (Xhinxher dhe Trendafil)

Kod. 9361 PEONY & PINK PEPPER (Bozhure dhe Piper Roze)

Kod. 9362 LEMON & MINT (Limon dhe Mente)

550ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Relife Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up