Image Alt

Shop

Skrab Lifting Advanced Solution

3,000$

Peeling- Skrab

Skrab ne forme xheli me Mikrokokrriza te Jojobes. Permban acide nga Anansi qe bejne rigjenerimin e qelizave. Lengu i Rrushit dhe Terhsera e bejne lekuren me elastike dhe te terhequr. Produktet Bema Cosmetica nuk permbajne paraben apo ngjyrues sintetik.

Perberes aktiv: Ananas, Tershere, Mikrokokrriza te Jojobas.

Kod.9225

Pesha: 50ml

- +

Description

Peeling- Skrab

Skrab ne forme xheli me Mikrokokrriza te Jojobes. Permban acide nga Anansi qe bejne rigjenerimin e qelizave. Lengu i Rrushit dhe Terhsera e bejne lekuren me elastike dhe te terhequr. Produktet Bema Cosmetica nuk permbajne paraben apo ngjyrues sintetik.

Perberes aktiv: Ananas, Tershere, Mikrokokrriza te Jojobas.

Kod.9225

Pesha: 50ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skrab Lifting Advanced Solution”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up