Image Alt

Shop

Mask Skrab BlueDefence

2,500$

Peeling  Mask

Skrab maske e bute, per te gjitha llojet e lekurave, i pasur me Oriz dhe Argan, qe bejne pjesen eksfoljuese mekanike, nderkohe Glukano Delta Laktoni aktivizon eksfoljimin natyral te lekures.  Pas ketij trajtimi lekura behet e bute dhe minimizon poret.

Linja Blue Defence eshte linje antirrudhe dhe mbrojtese e  rrezatimeve te paisjeve teknologjike.

Kod.1268

Pesha: 75ml

- +

Description

Peeling  Mask

Skrab maske e bute, per te gjitha llojet e lekurave, i pasur me Oriz dhe Argan, qe bejne pjesen eksfoljuese mekanike, nderkohe Glukano Delta Laktoni aktivizon eksfoljimin natyral te lekures.  Pas ketij trajtimi lekura behet e bute dhe minimizon poret.

Linja Blue Defence eshte linje antirrudhe dhe mbrojtese e  rrezatimeve te paisjeve teknologjike.

Kod.1268

Pesha: 75ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mask Skrab BlueDefence”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up