Image Alt

Shop

Lares Intim BioIgen

1,550L

Lares Intim

Lares ideal per higjenen personale, mbrojtes i zonave te lekures sensitive. Lares i bute, normalizues i pH natyral, duke dhene nje ndjesi freskie dhe mireqenieje dhe duke lene nje fragrance te lehte. Nje pastrim i mirfillt i mukozes ndihmon ne parandalimin e kruarjeve duke dhene mbrojtje per cdo dite.

Kod.1938

Pesha: 250ml

 

- +

Description

Lares Intim

Lares ideal per higjenen personale, mbrojtes i zonave te lekures sensitive. Lares i bute, normalizues i pH natyral, duke dhene nje ndjesi freskie dhe mireqenieje dhe duke lene nje fragrance te lehte. Nje pastrim i mirfillt i mukozes ndihmon ne parandalimin e kruarjeve duke dhene mbrojtje per cdo dite.

Kod.1938

Pesha: 250ml

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lares Intim BioIgen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up