Image Alt

Shop

Krema Anti Celulit Krem Natùrys

5,000$

Krema Anti Celulit

Formule efektive ne luftimin e celulitit. Formula me Vajra Bimore. Fale perberesve aktiv te zgjedhur, ndihmon ne menyre te perqendruar dhe te zgjatur ne luftimin e celulitit dhe depozitave dhjamore, duke eliminuar pamjen e  ‘lekures se portokalles’. Nje koncentrat i perzjerjes se Chondrus Crispus, Laminaria Digitata dhe Alges Ascophyllum Nodosum, te afte te reduktojne imperfeksionet e shkaktuara nga depozitimi dhjamor duke e bere lekuren te lemuar si mendafsh.

Kod.1417

Pesha: 150ml

- +

Description

Krema Anti Celulit

Formule efektive ne luftimin e celulitit. Formula me Vajra Bimore. Fale perberesve aktiv te zgjedhur, ndihmon ne menyre te perqendruar dhe te zgjatur ne luftimin e celulitit dhe depozitave dhjamore, duke eliminuar pamjen e  ‘lekures se portokalles’. Nje koncentrat i perzjerjes se Chondrus Crispus, Laminaria Digitata dhe Alges Ascophyllum Nodosum, te afte te reduktojne imperfeksionet e shkaktuara nga depozitimi dhjamor duke e bere lekuren te lemuar si mendafsh.

Kod.1417

Pesha: 150ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krema Anti Celulit Krem Natùrys”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up