Image Alt

Shop

Krem Vitaminash Nùy

5,000$

Krem Vitamina

Krem multivitaminash; A, E, C dhe ekstrakte Qershie. Eliksir e veprim mbrojtes ndaj agjenteve te jashtem dhe parandalues te plakjes se parakohshme.  Formula nxit prodhimin e kolagjenit. Vitamina E ka veti antioksidante dhe ben lekuren elastike, Vitamina C ka veti rigjeneruese dhe Vitamina A amplifikon efektet e Vitamines C dhe E duke i mbajtur aktive per me gjate.

Kod.1481

Pesha: 50ml

- +
Categories: , , , , , , , Tag:

Description

Krem Vitamina

Krem multivitaminash; A, E, C dhe ekstrakte Qershie. Eliksir me veprim mbrojtes ndaj agjenteve te jashtem dhe parandalues te plakjes se parakohshme.  Formula nxit prodhimin e kolagjenit. Vitamina E ka veti antioksidante dhe ben lekuren elastike, Vitamina C ka veti rigjeneruese dhe Vitamina A amplifikon efektet e Vitamines C dhe E duke i mbajtur aktive per me gjate.

Kod.1481

Pesha: 50ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Vitaminash Nùy”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up