Image Alt

Shop

Krem Rivitalizues Kembe Natùrys

4,750$

Krem Rivitalizues per Kembet

Krem me veti  rinfreskuese, rivitalizuese. Ndihmon ne clirimin e ndjesise se lodhjes, rendeses dhe stresit te kembet, duke dhene lehtesi dhe vitalitet. Perqendrimi i larte i Mentholit rinfreskon dhe ndihmon ne clirimin e lodhjes, formula hidraton lekuren duke e lene te bute dhe te ushqyer.

Kod.1420

Pesha: 150ml

- +

Description

Krem Rivitalizues per Kembet

Krem me veti  rinfreskuese, rivitalizuese. Ndihmon ne clirimin e ndjesise se lodhjes, rendeses dhe stresit te kembet, duke dhene lehtesi dhe vitalitet. Perqendrimi i larte i Mentholit rinfreskon dhe ndihmon ne clirimin e lodhjes, formula hidraton lekuren duke e lene te bute dhe te ushqyer.

Kod.1420

Pesha: 150ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Rivitalizues Kembe Natùrys”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up