Image Alt

Shop

Krem Riparues lekure te ndjeshme Natùrys

5,250$

Krem Riparues per lekure te ndjeshme

Krem per lekure delikate me ekstrakte nga Fara e Boronices se Zeze, Geshtenja, Jamballi i Zi. Kremi ka efekt mbrojtes dhe rigjenerues per lekurat qe irritohen shpejte nga faktoret e jashtem.

Kod. 1578

Pesha: 50ml

- +

Description

Krem Riparues per lekure te ndjeshme

Krem per lekure delikate me ekstrakte nga Fara e Boronices se Zeze, Geshtenja, Jamballi i Zi. Kremi ka efekt mbrojtes dhe rigjenerues per lekurat qe irritohen shpejte nga faktoret e jashtem.

Kod. 1578

Pesha: 50ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Riparues lekure te ndjeshme Natùrys”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up