Image Alt

Shop

Krem Lekure Mikse/Yndyrshme Nature Up

2,900$

Crema Viso Pelli Miste – Krem per lekure mikse ne te yndyrshme

Perbere nga Mikrokokrriza te Grurit Krem me teksture te lehte, e cila ofron ndjesine fresh dhe efektin Matt, njekohesisht balancon yndyren ne saj te AHA (Alfahydroksiacid) marre nga Molla dhe Rrushi. Nuk e thane lekuren dhe eshte ideale dhe per fytyre me pore te zmadhuara.

KOD. 9518

PESHA: 50 ml

- +

Description

Crema Viso Pelli Miste – Krem per lekure mikse ne te yndyrshme

Perbere nga Mikrokokrriza te Grurit Krem me teksture te lehte, e cila ofron ndjesine fresh dhe efektin Matt, njekohesisht balancon yndyren ne saj te AHA (Alfahydroksiacid) marre nga Molla dhe Rrushi. Nuk e thane lekuren dhe eshte ideale dhe per fytyre me pore te zmadhuara.

KOD. 9518

PESHA: 50 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Lekure Mikse/Yndyrshme Nature Up”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up