Image Alt

Shop

Krem Botox Nùy

6,000$

Krem me efekt Botox

Fale ekstraktit te fares se Hibiscus, kremi perthithet lehtesisht nga lekura dhe jep efektin Botox. Tershera jep terheqjen lifting te menjehershem per shkak te vetive tonifikuese dhe dhuron elasticitet. Eshte krem antioksidant me mbrojtje natyrale kunder rrezeve UV.

Kod.1480

Pesha: 50ml

- +

Description

Krem me efekt Botox

Fale ekstraktit te fares se Hibiscus, kremi perthithet lehtesisht nga lekura dhe jep efektin Botox. Tershera jep terheqjen lifting te menjehershem per shkak te vetive tonifikuese dhe dhuron elasticitet. Eshte krem antioksidant me mbrojtje natyrale kunder rrezeve UV.

Kod.1480

Pesha: 50ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Botox Nùy”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up