Image Alt

Shop

Krem Desensibilizues Natùrys

6,000$

Krem Desensibilizues per lekure te ndjeshme

Krem mbrojtes  dhe zbuutes per lekura te ndjeshme. Mbron nga irritimet shkaktuar nga faktoret e jashtem. Me ekstrakte te fares se Boronices se Zeze, Aloe Veras , Vajit te Ullirit dhe Geshtenjes.

Kod.1579

Pesha: 50ml

- +

Description

Krem Desensibilizues per lekure te ndjeshme

Krem mbrojtes  dhe zbuutes per lekura te ndjeshme. Mbron nga irritimet shkaktuar nga faktoret e jashtem. Me ekstrakte te fares se Boronices se Zeze, Aloe Veras , Vajit te Ullirit dhe Geshtenjes.

Kod.1579

Pesha: 50ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Desensibilizues Natùrys”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up