Image Alt

Shop

Krem Ushqyes 24h BemaBioFace

4,250L

Krem Bio Ushqyes

Krem ideal per lekurat e dehidratuara dhe te thara, pa jete, per shkak te mungeses se ujit. Ideale per lekura te reja, shmang dehidratimin dhe plakjen e parakohshme shkaktuar nga dielli ose faktore te tjere.

Perberes: Ekstrakte te Drurit te Sandalit, Maltes dhe Filodendronit.

Kod.1901

Pesha: 50ml

- +

Description

Krem Bio Ushqyes

Krem ideal per lekurat e dehidratuara dhe te thara, pa jete, per shkak te mungeses se ujit. Ideale per lekura te reja, shmang dehidratimin dhe plakjen e parakohshme shkaktuar nga dielli ose faktore te tjere.

Perberes: Ekstrakte te Drurit te Sandalit, Maltes dhe Filodendronit.

Kod.1901

Pesha: 50ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Ushqyes 24h BemaBioFace”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up