Image Alt

Shop

Krem Lekure e Ndjeshme 24h BemaBioFace

3,650L

Krem Bio Lekura te ndjeshme

Fale perberesve aktiv, eshte e pershtatshme per lekura te ndjeshme, redukton skuqjet dhe pasojat e te ftohtit dhe eres.

Perberes: Ekstrakte nga fara e Boronices se Zeze, Porfires, Geshtenjes se Kalit dhe Jamballit te Zi.

Kod.1972

Pesha: 50ml

- +

Description

Krem Bio Lekura te ndjeshme

Fale perberesve aktiv, eshte e pershtatshme per lekura te ndjeshme, redukton skuqjet dhe pasojat e te ftohtit dhe eres.

Perberes: Ekstrakte nga fara e Boronices se Zeze, Porfires, Geshtenjes se Kalit dhe Jamballit te Zi.

Kod.1972

Pesha: 50ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Lekure e Ndjeshme 24h BemaBioFace”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up