Image Alt

Shop

Deodorant Vapo – F BemaDeoBio

1,200$

Deodorant Vapo Pa Gaz – Femra

Deodorant Vapo  per femra, pa permbajtje alkoli, alergjenesh, klorid alumini apo agjent te tjere agresiv. Eliminon aromat pa ndikuar ne balancen natyrale te lekures duke lejuar ajrosjen. Produkt edhe per lekurat e ndjeshme dhe pas rruarjes. Ideal per femrat me dite te ngarkuar, per ndjesine natyrale te freskise gjate gjithe dites fale aromes delikate dhe te embel qe ofron ky produkt. Formuluar per te shmangur alergjite e lekures.

Permbajtje: Ekstrakte te Aloe Veres, dhe ekstrakte te ujit te distiluar te Trendafilit dhe Portokallit.

Kod.1223

Pesha: 100ml

- +

Description

Deodorant Vapo Pa Gaz – Femra

Deodorant Vapo  per femra, pa permbajtje alkoli, alergjenesh, klorid alumini apo agjent te tjere agresiv. Eliminon aromat pa ndikuar ne balancen natyrale te lekures duke lejuar ajrosjen. Produkt edhe per lekurat e ndjeshme dhe pas rruarjes. Ideal per femrat me dite te ngarkuar, per ndjesine natyrale te freskise gjate gjithe dites fale aromes delikate dhe te embel qe ofron ky produkt. Formuluar per te shmangur alergjite e lekures.

Permbajtje: Ekstrakte te Aloe Veres, dhe ekstrakte te ujit te distiluar te Trendafilit dhe Portokallit.

Kod.1223

Pesha: 100ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Deodorant Vapo – F BemaDeoBio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up