Image Alt

Shop

Breast Plus

1,250$

Breast Plus

Set per nje perdorim

Efekt i menjehershem! Rezultat i dukshem pas vetem nje perdorimi. Efekti i kalimit te viteve, renjes ne peshe dhe gjidhenjes mund te coje ne relaksimin progresiv dhe renjes se tonifikimit te simbolit paresor te femininitetit. Nje trajtim i vetem ngren dhe tonifikon bustin tuaj (certifikimi e provon, perdorimi e konfirmon). Fale Pisum Sativum, Panax Ginseng, Rosmarinus Officinalis, Hamamelis Virginiana, Salvia Officinalis dhe nje perzjerje vajrash organike, bustit i rikthehet ose fiton lartesi, plotesi dhe tonifikim. Seti Breast Plus permban: 1 Serum Breast Plus (5 ml) 1 Krem Breast Plus (10 ml)

Kod 1430

Pesha: 10ml

- +

Description

Breast Plus

Set per nje perdorim

Efekt i menjehershem! Rezultat i dukshem pas vetem nje perdorimi.

Efekti i kalimit te viteve, renjes ne peshe dhe gjidhenjes mund te coje ne relaksimin progresiv dhe renjes se tonifikimit te simbolit paresor te femininitetit. Nje trajtim i vetem ngren dhe tonifikon bustin tuaj (certifikimi e provon, perdorimi e konfirmon).

Fale Pisum Sativum, Panax Ginseng, Rosmarinus Officinalis, Hamamelis Virginiana, Salvia Officinalis dhe nje perzjerje vajrash organike, bustit i rikthehet ose fiton lartesi, plotesi dhe tonifikim.

Seti Breast Plus permban:

1 Serum Breast Plus (5 ml)

1 Krem Breast Plus (10 ml)

Kod 1430

Pesha: 10ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Breast Plus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up