Image Alt

Shop

Breast Plus Intensiv Set

6,200L

Breast Plus Intensiv Set

Efekt i menjehershem! Rezultate te dukshme pas vetem nje aplikacioni. Efekt intensiv dhe afatgjate! Trajtim 4-javor.

Mosha, humbja e papritur e peshes dhe gjidhenja mund te çojne ne relaksimin progresiv dhe humbjen e tonifikimit te bustit, simbolin kryesor te feminitetit. Ne vazhden e nje suksesi te jashtëzakonshëm te arritur nga Seti nje perdorimsh Breast Plus, Bema Cosmetic ka krijuar trajtimin intensiv Breast Plus. Perveç efekteve te Pisum sativum, Panax Ginseng, Rosmarinus oficinalis, Hamamelis Virginiana, Salvia oficinalis dhe perzierjes se vajrave organike, te aprovuar tashme gjeresisht, jane shtuar efektet e jashtezakonshme te ngritjes dhe stimulimit te mikrokirulacionit nga Maska me Alginat, per rezultat akoma me te dukshem, intensiv dhe afatgjate. Kompleti intensiv Breast Plus permban: • 8 x 20 g qeska te Alginates • 1 x 50 ml tubet krem • Shishet e serumit 4 x 5 ml • 1 mates mase (30 ml) • 1 spatul • 1 broshure shpjeguese

Kod.1431

Pesha: 230ml

- +

Description

Breast Plus Intensiv Set.

Efekt i menjehershem! Rezultate te dukshme pas vetem nje aplikacioni. Efekt intensiv dhe afatgjate! Trajtim 4-javor.

Mosha, humbja e papritur e peshes dhe gjidhenja mund te çojne ne relaksimin progresiv dhe humbjen e tonifikimit te bustit, simbolin kryesor te feminitetit. Ne vazhden e nje suksesi te jashtëzakonshëm te arritur nga Seti nje perdorimsh Breast Plus, Bema Cosmetic ka krijuar trajtimin intensiv Breast Plus. Perveç efekteve te Pisum sativum, Panax Ginseng, Rosmarinus oficinalis, Hamamelis Virginiana, Salvia oficinalis dhe perzierjes se vajrave organike, te aprovuar tashme gjeresisht, jane shtuar efektet e jashtezakonshme te ngritjes dhe stimulimit te mikrokirulacionit nga Maska me Alginat, per rezultat akoma me te dukshem, intensiv dhe afatgjate. Kompleti intensiv Breast Plus permban: • 8 x 20 g qeska te Alginates • 1 x 50 ml tubet krem • Shishet e serumit 4 x 5 ml • 1 mates mase (30 ml) • 1 spatul • 1 broshure shpjeguese

Kod.1431

Pesha: 230ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Breast Plus Intensiv Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up