Image Alt

Shop

Krem Tonifikues BemaBioBody

2,750$

Bema Bio Body Krem Tonifikues

Produkt per trajtimin e relaksimit te lekures ne zona te trupit dhe gjoksit, nga humbja e peshes apo mbas shtatezanise. Fale perberesve aktiv ka rezultate te dukshme qe mbas aplikimeve te para, tonifikon lekuren dhe e ben te lemuar. Perdorim ne dekolte, gjoks dhe trup.

Perberes: Ingredient te Sojes dhe Plantokompleksitet me baze te Shtalbes se Eger dhe Gingsengut.

Kod.1862

Pesha: 150ml

 

 

- +

Description

Krem Tonifikues

Produkt per trajtimin e relaksimit te lekures ne zona te trupit dhe gjoksit, nga humbja e peshes apo mbas shtatezanise. Fale perberesve aktiv ka rezultate te dukshme qe mbas aplikimeve te para, tonifikon lekuren dhe e ben te lemuar. Perdorim ne dekolte, gjoks dhe trup.

Perberes: Ingredient te Sojes dhe Plantokompleksitet me baze te Shtalbes se Eger dhe Gingsengut.

Kod.1862

Pesha: 150ml

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Tonifikues BemaBioBody”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bema, Natyrus, Love Bio, BioEcco Natura, Nature Up